Loes Kellendonk Architectuur

‹ terug

Renovatie BS Statenkwartier

Momenteel wordt voor basisschool Statenkwartier aan de van Beverningkstraat in Den Haag het ontwerp voor het herinrichten en renoveren van het gebouw uitgewerkt. Belangrijke elementen zijn het verbeteren van de hoofdentree en het schoolplein, herinrichten van de begane grond (administratie en BSO ruimte), het herindelen van de tussenverdiepingen en het creĆ«ren van een personeelsruimte op de 2e verdieping. Tevens krijgt de school een nieuwe identiteit wat zich uit in ‘huisjes’, een statig symbool wat terugkomt op het plein, in de entree (exterieur), maar ook in de school (jassentassenhuisjes en entreestempels op de vloeren. In de zomervakantie 2018 zijn de toiletgroepen opgeknapt. begin 2019 start fase 2, de hoofdentree, entreehal, twee nieuwe klaslokalen en de nieuwe administratie.