Loes Kellendonk Architectuur

‹ terug

facelift aula middelbare school

De aula van het Stanislascollege in Delft was al tijd toe aan een nieuwe look voor de aula. De, van origine gymzaal, had al een entresol, die in het ontwerp is verlengd over één zijde van de ruimte. Dit biedt tal van extra mogelijkheden in het gebruik. Zo kan deze eerste vloer worden gebruikt als verlengstuk van de naastgelegen ‘Plaats’; er is ruimte gecreëerd voor groepswerk en/of individueel werken. Tevens biedt deze extra vloer mogelijkheden om activiteiten op het nieuwe podium bij te wonen. Dit nieuwe podium, wat in dagelijks gebruik vooral ‘terrasfunctie’ heeft, kan prachtig worden aangelicht met een nieuw verlichtingssyteem, wat met trussen bedienbaar is. De uitgifte-balie van de catering heeft een nieuwe houten afwerking gekregen, wat ook terug komt aan de binnenkant van de entree van de aula. Hierdoor  krijgt het geheel een natuurlijke, warme uitstraling.

Opdrachtgever
Stanislascollege
Aannemer
Fer Bouw
Installatie e
Reno
Meubelmaker
Het Woud